Sürdürelebilir denizcilik onunla başlamıştı. Elveda Greenline 33

Greenline 33: Tekneciliğin Geleceğini Dönüştüren Devrimci Bir Yat.

Greenline Yachts 33 ikonik modeli emekliye ayrılarak yerini daha büyük ve daha yenilikçi yatlara bırakıyor.

Alternatif tahrik motorlu teknelerde dünya lideri olan Greenline Yachts, çığır açan Greenline 33'ün üretimden kaldırıldığını duyurdu. 2008'de piyasaya sürülen Greenline 33, çevreye duyarlı tasarımıyla kısa sürede tekne endüstrisinde dikkatleri üzerine çekti ve 50'den fazla ülkede yaklaşık 500 adet teslim edildi. Ancak Greenline Yachts, daha büyük ve teknolojik açıdan daha gelişmiş yatlara odaklanmak için bu ikonik yatı emekliye ayırıyor.

Greenline Yachts'ın Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Başkanı Luca Raumland, "Pazarda sürdürülebilir teknecilik için artan bir iştah var. Bu, Greenline Yachts için başarılarımızın üzerine inşa ettiğimiz ve ürün yelpazemizi genişlettiğimiz yeni ve heyecan verici bir bölümü işaret ediyor." Dinamik filo." Şirket, tüm yelpazesini H-Drive ve tam E-Drive olarak sunarak dünya çapındaki deniz severler için çevre dostu seçenekler sunuyor.

Greenline 33, düz zeminde kokpit ile salonun birleştiği, tam gezilebilir güvertelere ve onu kokpite bağlayan tavana açılan büyük bir pencereye sahip bir kıç mutfağa sahip olan ve bu özelliği ile sektörde yeni bir standart belirleyen ilk aile teknesiydi. O artık emekli olsa da , Greenline 33'ün mirası Greenline Yachts'ın modern filosunda yaşamaya devam edecek.

Greenline 33'e veda ederken, Greenline Yachts'ın keşfedeceği yeni ufukları sabırsızlıkla bekliyoruz. Sürdürülebilirlik ve sürekli odağımızda olan teknolojik gelişmeler, Greenline Yachts üretim tesisi olan Begunje Tersanesi'nde tekneciliği daha güzel günlere götürüyor.  Müşteriler, Greenline Yachts gibi çevre bilincini ön planda tutan şirketleri destekleyerek tekneciliğin daha doğa dostu geleceğine katkıda bulunma fırsatını buluyor.

Sektörü değiştiren , bizim ve tekne sahiplerinin hayranlığını kazanan öncü bir yat olan Greenline 33'ü kutluyoruz. Greenline Yachts'ın geleceğindeki yenilikler bizleri takip etmeye devam edin.  Daha da fazla yenilik, sürdürülebilirlik ve açık denizlerde unutulmaz deneyimlerle dolu bir gelecek sizleri bekliyor..

Elveda Greenline 33. Kalbimizde her zaman özel bir yere sahip olacaksın. Dünya çapında sayısız aileye yaşattığın unutulmaz anlar için minnettarız.

 


Bu yazıyı paylaş


Yorum yaz

Translation missing: tr.blogs.comments.moderated